Меню
Профил
Език

ЧЕРВЕНА ПАНДА

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14833-01380
  • Тегло:
    0.025 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Червена панда
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Ailurus fulgens
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 8.7 x 2.50 x 3.5


Червената панда е малък бозайник, който обитава високопланинските  гори на Хималаите, Южен Тибет и Югоизточен Китай.
Тя е малко по-голяма от домашна котка с дължина на тялото от 80 до 120 см, от които почти половината се падат на дългата и пухкава опашка (40 до 60 см). Тежи от 3 до 6 кг. Води изключително дървесен начин на живот и се храни предимно с бамбук. Тялото ѝ е издължено и набито, с къси, силни крайници снабдени с яки, извити, остри, наполовина-прибиращи се нокти.
Въпреки името си, тя не е панда и не е част от семейство мечки. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.


 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

 

Най-продавани

Начини на плащане