Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ ИГРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК БЪНДЪЛ - ТРИКАЗКА + ЧИФТЛИК: ГРАДЕЖЪТ НА СЕЛО РАЙКОВО

БЪНДЪЛ - ТРИКАЗКА + ЧИФТЛИК: ГРАДЕЖЪТ НА СЕЛО РАЙКОВО

-30%
Цена: 143.36лв.
Каталожна цена: 204.80лв.
Отстъпка: 61.44лв. (30.00%)
  • Код:
    65177 - 57379
  • Тегло:
    3.700 кг

ТОЗИ БЪНДЪЛ СЪДЪРЖА ИГРИТЕ ТРИКАЗКА И ЧИФТЛИК

 

 


ТРИКАЗКА - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: КООПЕРАТИВНА

ИГРАЧИ: 1 - 3

ВЪЗРАСТ: 14+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 120 мин.

 

РАЗМЕРИ: 30.5 х 30.5 х 10.5 см

ЕЗИКБЪЛГАРСКИ
 

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:
 

Триказка е кооперативна приключенска игра за 1 до 3-ма играчи с високо ниво на преиграваемост. Потопени в света на български фолклор, тракийски съкровища и технологично бъдеще, играта ви изпраща всеки път на различно вълнуващо приключение. 

Триказка започва с фаза “Пророчества”, когато тримата играчи изтеглят по едно пророчество за бъдещето и изберат своите приказни герои - всеки със специални таланти, умения, предистория, табло на играча и миниатюра. 

Във втората част на играта - “Минало”, играчите заедно изграждат игралното поле, редувайки се да поставят 30 плочки. Преминавайки през полето, всеки герой развива статистиките си - добродетели и скорост, събира шевици, за да отключи талантите си, предприема героични мисии, открива съкровища и влиза в ожесточени битки. Всички обекти са представени от уникални чипове, които отключват тегленето на някоя от 269-те карти. 

След като и последната плочка е сложена на полето, героите навлизат в “Настояще”. Едно от трите пророчества се сбъдва, играчите избират желаната степен на трудност и героите се телепортират в “Бъдеще”. 

Всяко от 7-те бъдеща на Триказка е нов дистопичен свят с индивидуално условие за победа, предистория, нови помагащи или враждебни обекти под формата на чипове, карти и собствена миниатюра. Героите ви се впускат в предизвикателно приключение с нови правила. 

Съдбата на бъдещето е във вашите ръце!

 ЧИФТЛИК: ГРАДЕЖЪТ НА СЕЛО РАЙКОВО - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: КООПЕРАТИВНА

 

ИГРАЧИ: 2 - 8

ВЪЗРАСТ: 14+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 15 мин.

 

РАЗМЕРИ: 24 х 24 х 4 см

ЕЗИКБЪЛГАРСКИ
 

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:
 

В Чифтлик: Градежът на село Райково вие заедно събирате реколти и отглеждате животни, докато съучаствате в строежа на китното селце Райково. Играта е подходяща за малки и големи, за предпочитащи по-леки игри, както и за опитни играчи. Това е благодарение на двата режима, които играта предлага:

  • Новозаселници - подходящ за деца, хора навлизащи в хобито на настолните игри и такива, започващи с първата си игра на Чифтлик, които още разучават правилата;
  • Кореняци - подходяща за по-опитни играчи или такива, които искат да усетят предизвикателство.

* От автора на Триказка - Христо Христов

 

В наличност

Добави в желани
- +

Видео

Детайлно описание

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане