Меню
Профил
Език

ТРИКАЗКА

Цена: 149.90лв.
  • Код:
    65177-BG
  • Тегло:
    2.950 кг

ЗА ПРОМО ЦЕНА В БЪНДЪЛ КЛИКНИ -> ТУК

НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: КООПЕРАТИВНА

ИГРАЧИ: 1 - 3

ВЪЗРАСТ: 14+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 120 мин.

 

РАЗМЕРИ: 30.5 х 30.5 х 10.5 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
 

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:
 

Триказка е кооперативна приключенска игра за 1 до 3-ма играчи с високо ниво на преиграваемост. Потопени в света на български фолклор, тракийски съкровища и технологично бъдеще, играта ви изпраща всеки път на различно вълнуващо приключение. 

Триказка започва с фаза “Пророчества”, когато тримата играчи изтеглят по едно пророчество за бъдещето и изберат своите приказни герои - всеки със специални таланти, умения, предистория, табло на играча и миниатюра. 

Във втората част на играта - “Минало”, играчите заедно изграждат игралното поле, редувайки се да поставят 30 плочки. Преминавайки през полето, всеки герой развива статистиките си - добродетели и скорост, събира шевици, за да отключи талантите си, предприема героични мисии, открива съкровища и влиза в ожесточени битки. Всички обекти са представени от уникални чипове, които отключват тегленето на някоя от 269-те карти. 

След като и последната плочка е сложена на полето, героите навлизат в “Настояще”. Едно от трите пророчества се сбъдва, играчите избират желаната степен на трудност и героите се телепортират в “Бъдеще”. 

Всяко от 7-те бъдеща на Триказка е нов дистопичен свят с индивидуално условие за победа, предистория, нови помагащи или враждебни обекти под формата на чипове, карти и собствена миниатюра. Героите ви се впускат в предизвикателно приключение с нови правила. 

Съдбата на бъдещето е във вашите ръце!

 

В наличност

Добави в желани
- +

Видео

Детайлно описание

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ИЗДАТЕЛЯ:

 

„Триказка е кооперативна приключенска игра за 1 до 3-ма играчи с високо ниво на преиграваемост. Потопени в света на български фолклор, тракийски съкровища и технологично бъдеще, играта ви изпраща всеки път на различно вълнуващо приключение. 

 

Триказка започва с фаза “Пророчества”, когато тримата играчи изтеглят по едно пророчество за бъдещето и изберат своите приказни герои - всеки със специални таланти, умения, предистория, геройно поле и миниатюра. 

 

Във втората част на играта - “Минало”, играчите заедно изграждат игралното поле, редувайки се да поставят 30 тайла. Преминавайки през полето, всеки герой развива статистиките си - добродетели и скорост, събира шевици, за да отключи талантите си, предприема героични куестове, открива съкровища и влиза в ожесточени битки. Всички обекти са представени от уникални токени, които отключват тегленето на някоя от 269-те карти. 

 

След като и последният тайл е сложен на полето, героите навлизат в “Настояще”. Едно от трите пророчества се сбъдва, играчите избират желаната степен на трудност и героите се телепортират в “Бъдеще”. 

 

Всяко от 7-те бъдеща на Триказка е нов дистопичен свят с индивидуално условие за победа, предистория, нови помагащи или враждебни обекти под формата на токени и карти и собствена миниатюра. Героите ви се впускат в предизвикателно приключение с нови правила. 

 

Съдбата на бъдещето е във вашите ръце!“

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане