Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ ИГРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML + ТРИКАЗКА

БЪНДЪЛ - БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ ML + ТРИКАЗКА

-15%
Цена: 229.33лв.
Каталожна цена: 269.80лв.
Отстъпка: 40.47лв. (15.00%)
  • Код:
    53522 - 65177
  • Тегло:
    5.600 кг

ТОЗИ БЪНДЪЛ СЪДЪРЖА ИГРИТЕ БАТАЛИЯ: СЪТВОРЯВАНЕ (ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ) И ТРИКАЗКА

 


 

БАТАЛИЯ: ДВУЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

BATTALIA: THE CREATION ML (Multi-Language Edition - EN, BG)

 

ОРИГИНАЛНО МУЛТИЕЗИЧНО ИЗДАНИЕ

 

ИГРАЧИ: 2 - 4

ТИП: СТРАТЕГИЧЕСКА

ВЪЗРАСТ: 12+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 120 мин.

 

РАЗМЕРИ: 29.5 х 29.5 х 10 см

ЕЗИКЕЗИКОВО НЕЗАВИСИМИ КОМПОНЕНТИ

ПРАВИЛА НА БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ ЕЗИК!

РЕФЕРЕНТНИ ЛИСТОВЕ: СЪЩО ДВУЕЗИЧНИ

БОНУС: ЛИСТ С УМЕНИЯ НА ВЕЛИКИТЕ АРТЕФАКТИ 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

В Баталия:Сътворяване поемате ролята на водач на един от четирите съревноваващи се народа - Облачнородените, Живите Въглени, Мечият Народ и Островитяните. Постройте най-благоприятната за вас карта, призовете могъщи герои на помощ и създайте своя велика нация от воини с техните чудни създания, артефакти и епични градове.

 

В борбата за победа всеки от вас ще се стреми да подобри своето тесте с карти с по-ефективни строителни и бойни единици и артефакти, чрез което не само да развива нацията си, но и да влияе директно на игралното поле, като строи градове и пътища и води битки. Строеж и развитие на градове и пътни връзки помежду им, създаване на ценни артефакти, наемане на нови бойни единици за подсилване на армиите - това са все опции, които ще трябва да съчетаете по най-правилния начин, в най-точния момент, за да успеете в крайна сметка да се наречете истински владетели на Баталия. 

 

Повишаването на нивата на вашите градове, основаването или завземането на нови, ви гарантира повече точки в края на играта, а наемането и движението на герои и прилежащите към тях армии ви позволява да се позиционирате правилно и да развалите плановете на опонентите си. В тази игра всичко се базира на правилното планиране и изиграване на комбинации от карти, като същевременно ще е добре да се съобразявате и да ползвате максимално ефективно Слънчевия оракул - своеобразния календар на Баталия, чрез който можете да повишите ефекта от артефактите си или да вземете ключови за нацията ви карти в правилния момент и цвят.

 

 

 ТРИКАЗКА - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: КООПЕРАТИВНА

ИГРАЧИ: 1 - 3

ВЪЗРАСТ: 14+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 120 мин.

 

РАЗМЕРИ: 30.5 х 30.5 х 10.5 см

ЕЗИКБЪЛГАРСКИ
 

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:
 

Триказка е кооперативна приключенска игра за 1 до 3-ма играчи с високо ниво на преиграваемост. Потопени в света на български фолклор, тракийски съкровища и технологично бъдеще, играта ви изпраща всеки път на различно вълнуващо приключение. 

Триказка започва с фаза “Пророчества”, когато тримата играчи изтеглят по едно пророчество за бъдещето и изберат своите приказни герои - всеки със специални таланти, умения, предистория, табло на играча и миниатюра. 

Във втората част на играта - “Минало”, играчите заедно изграждат игралното поле, редувайки се да поставят 30 плочки. Преминавайки през полето, всеки герой развива статистиките си - добродетели и скорост, събира шевици, за да отключи талантите си, предприема героични мисии, открива съкровища и влиза в ожесточени битки. Всички обекти са представени от уникални чипове, които отключват тегленето на някоя от 269-те карти. 

След като и последната плочка е сложена на полето, героите навлизат в “Настояще”. Едно от трите пророчества се сбъдва, играчите избират желаната степен на трудност и героите се телепортират в “Бъдеще”. 

Всяко от 7-те бъдеща на Триказка е нов дистопичен свят с индивидуално условие за победа, предистория, нови помагащи или враждебни обекти под формата на чипове, карти и собствена миниатюра. Героите ви се впускат в предизвикателно приключение с нови правила. 

Съдбата на бъдещето е във вашите ръце!

 

 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане