Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ ИГРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК БЪНДЪЛ - ВЕЩЕРЪТ: СТАРИЯТ СВЯТ + ТРИКАЗКА

БЪНДЪЛ - ВЕЩЕРЪТ: СТАРИЯТ СВЯТ + ТРИКАЗКА

-35%
Цена: 194.87лв.
Каталожна цена: 299.80лв.
Отстъпка: 104.93лв. (35.00%)
  • Код:
    77246 - 65177
  • Тегло:
    5.800 кг

ТОЗИ БЪНДЪЛ СЪДЪРЖА ИГРИТЕ ВЕЩЕРЪТ: СТАРИЯТ СВЯТ И ТРИКАЗКА

 

 

 

 

ВЕЩЕРЪТ: СТАРИЯТ СВЯТ - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СТРАТЕГИЧЕСКА

ИГРАЧИ: 1 - 5

ВЪЗРАСТ: 14+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 90 - 150 мин.

 

РАЗМЕРИ: 30 х 30 х 9.5 см

 

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Във Вещерът: Старият свят влизаш в ролята на вещер, за да преживееш истории, случили се стотици години преди събитията от сагата. Това е твоята професия: да ловуваш и убиваш чудовища, стига някой да ти плаща. Пет нови школи са основани след падането на Ордена на вещерите: Вълците, Грифоните, Мечките, Котките и Змиите. Всяка школа обучава адептите си различно и живее по свои правила. След като завършиш обучението си в школата, започваш своето пътешествие, но не само, за да изкараш една порция овесена каша, а за да донесеш слава и гордост на школата, чийто медальон носиш.

Континентът никога вече няма да е безопасно място, откакто бе разтърсен от Взаимното проникване на Сферите. Магията завладя този свят, а заедно с нея напъплиха безброй кръвожадни чудовища и страховити зверове. Пет съревноваващи се вещерски школи започнаха да тренират своите адепти...

Стани вещер - изправи се срещу опасни създания и тежки предизвикателства и напиши своята история в Стария свят!

 


ТРИКАЗКА - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: КООПЕРАТИВНА

ИГРАЧИ: 1 - 3

ВЪЗРАСТ: 14+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 120 мин.

 

РАЗМЕРИ: 30.5 х 30.5 х 10.5 см

ЕЗИКБЪЛГАРСКИ
 

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:
 

Триказка е кооперативна приключенска игра за 1 до 3-ма играчи с високо ниво на преиграваемост. Потопени в света на български фолклор, тракийски съкровища и технологично бъдеще, играта ви изпраща всеки път на различно вълнуващо приключение. 

Триказка започва с фаза “Пророчества”, когато тримата играчи изтеглят по едно пророчество за бъдещето и изберат своите приказни герои - всеки със специални таланти, умения, предистория, табло на играча и миниатюра. 

Във втората част на играта - “Минало”, играчите заедно изграждат игралното поле, редувайки се да поставят 30 плочки. Преминавайки през полето, всеки герой развива статистиките си - добродетели и скорост, събира шевици, за да отключи талантите си, предприема героични мисии, открива съкровища и влиза в ожесточени битки. Всички обекти са представени от уникални чипове, които отключват тегленето на някоя от 269-те карти. 

След като и последната плочка е сложена на полето, героите навлизат в “Настояще”. Едно от трите пророчества се сбъдва, играчите избират желаната степен на трудност и героите се телепортират в “Бъдеще”. 

Всяко от 7-те бъдеща на Триказка е нов дистопичен свят с индивидуално условие за победа, предистория, нови помагащи или враждебни обекти под формата на чипове, карти и собствена миниатюра. Героите ви се впускат в предизвикателно приключение с нови правила. 

Съдбата на бъдещето е във вашите ръце!

 

 

 
Няма наличност
Добави в желани

Видео

Детайлно описание

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане