Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHСЪЗДАНИЯТА НА ЕЛДРАДОРБРОНИРАНА КОСТЕНУРКА С ОРЪЖИЕ

БРОНИРАНА КОСТЕНУРКА С ОРЪЖИЕ

Цена: 32.90лв.
  • Код:
    42496-02997
  • Тегло:
    0.295 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Бронирана костенурка с оръжие
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15.1 х 11 х 18 см


Тази костенурка, бронирана с черупка е майстор на заблудата: много от враговете ѝ правят фаталната грешка да вярват, че е тромава и непохватна. В началото на битката костенурката използва тази техника, за да приспи бдителността на враговете си, а след това със светкавично бързи движения напада с двойния си боздуган с невероятна сила. Също така знае специални техники за близка битка, които в комбинация със здравата ѝ броня я правят почти непобедима. Но хитрите ѝ врагове знаят, че ако бутнат костенурката по гръб, тя става безпомощна, защото ѝ отнема часове да се изправи на крака. 

 

 

 

Няма наличност
Добави в желани
БРОНИРАНА КОСТЕНУРКА С ОРЪЖИЕ
БРОНИРАНА КОСТЕНУРКА С ОРЪЖИЕ

Детайлно описание

С подвижни ръце. С оръжие. С подвижни китки.

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

    Най-продавани

    Начини на плащане