Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ БЯЛА ЛЪВИЦА МАЙКА С МАЛКИ

БЯЛА ЛЪВИЦА МАЙКА С МАЛКИ

Цена: 34.90лв.
  • Код:
    42505-06445
  • Тегло:
    0.098 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Комплект - Лъвица с малки
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 1
9.2 х 5.8 х 13.6 см


Белите лъвове се различават от своите събратя по това, че им липсва пигмент в кожата. Въпреки че са бели на цвят, те не са албиноси и нямат червени очи.
Обитават същите места като другите лъвове- савани, където ловуват антилопи, газели, зебри и биволи.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описаниеВпуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане