Меню
Профил
Език

СЕМЕЙСТВО ГОРИЛИ

Цена: 34.90лв.
  • Код:
    42601-65401
  • Тегло:
    0.095 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ - Комплект горили
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 13.6 х 5.8 х 19.2 см
 

Готови ли сте да потеглите на приключение в сърцето на джунглата?
Запознайте се със семейство горили. Мама горила наблюдава внимателно своите две малки, за да се увери, че са в безопасност. С тези палавници можете да прекарате часове в забавления, измисляйки най- различни приключения заедно с тях.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро. Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си. Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

   

Най-продавани

Начини на плащане