Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH СЪЗДАНИЯТА НА ЕЛДРАДОР БИТКА ЗА ЛЕДЕНАТА КРЕПОСТ

БИТКА ЗА ЛЕДЕНАТА КРЕПОСТ

Цена: 169.90лв.
  • Код:
    42497-310514
  • Тегло:
    1.457 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Битка за ледената крепост
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 39 х 16.7 х 23 см

След като са победили останалите същества в света на Елдрадор, ледените същества владеят супер оръжието. Мечът е скрит зад дебел леден щит в тяхната крепост, охраняван от страховития съблезъб тигър. Но има нов претендент за получаването на контрол над всевластния меч. Това е бойния крокодил от света на Джунглата. Дали той ще успее да вземе оръжието или ще попадне в някой от многобройните капани, които крие Ледената крепост? 
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Мечът е скрит Подвижен под Крокодилът си движи ръката Оръжията могат да се сменят

 


 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООДОгнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-продавани

Начини на плащане