Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE

АЛОЗАВЪР - РЕВЯЩ

Цена:32.90лв.
  • Код:
    14580-01161
  • Тегло:
    0.130 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Allosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 24 х 8.3 х 12.5 см


Алозавърът е бил един от най-големите месоядни динозаври. Живял е преди приблизително 150 милиона години и е се изхранвал като е ловувал растителноядни динозаври като Стегозаври и Диплодоци. Предните му крайници са или подобни на тези на Тиранозавъра - силни, но невероятно къси. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
АЛОЗАВЪР - РЕВЯЩ
АЛОЗАВЪР - РЕВЯЩ

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg