Меню
Профил
Език

АНГОРСКА КОЗА

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    13970-78933
  • Тегло:
    0.059 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Коза
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Capra
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 9 х 4.9 х 6.9 см

 

Ангорската коза е е една от най-вълнодайните порода домашни кози. Има копринена и дълга козина, която е много мека и се използва за направата на мохер - пухкава вълна с естествен копринен блясък. Козите от тази порода имат приятелски характер и са социални животни, но понякога могат да бъдат доста упорити. 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане