Меню
Профил
Език

ВИСОКОПЛАНИНСКИ БИК

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    13919-17713
  • Тегло:
    0.168 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Бик
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Bos primigenius taurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13.6 x 5.8 x 7.7 см

 

Кафявият високопланински бик е изключително устойчиво животно, което произхожда от северозападна Шотландия.
Той има  дълга, топла козина, която е толкова е дебела, че дори леденият студ не му пречи. Ето защо той може да остане навън през цялата година. Биковете лесно се различават от кравите - рогата на мъжките са огънати напред почти хоризонтално, докато рогата на женските са значително по-дълги и се извиват нагоре.

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-продавани

Начини на плащане