Меню
Профил
Език

СНЕЖЕН ВЪЛК

Цена: 29.90лв.
  • Код:
    42452-02098
  • Тегло:
    0.174 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Снежен вълк
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 8.2 х 18 см


Всеки, който навлезе в ледения свят на Елдрадор трябва да си пази гърба - снежният вълк със сигурност причаква натрапниците, замаскиран в снега! Със снежнобялата си козина той е  почти невидим в снега и когато опонентът му се приближи опасно близо, напада без предупреждение от засада. Дори и най-малкото движение не остава незабелязано от бдителния вълк. С невероятното си обоняние може да последи дори и най-слабата миризма. Той е вълк самотник, който е изключително силен и жилав, и може без проблем сам да надвие опонентите си. А пък, ако има нужда от помощ, с вледеняващият си вой може да призове ледения дракон. Когато това стане, кръвта на опонентите им се смразява, но не само поради ниските температури. Снежният вълк не харесва лава света (прекалено е горещ) или подводния свят. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-продавани

Начини на плащане