Меню
Профил
Език

СНЕЖЕН ПАЯК

Цена: 26.90лв.
  • Код:
    42494-02995
  • Тегло:
    0.115 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Снежен паяк
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15.5 х 8.2 х 18 см


В дълбините на многобройните ледени пещери и пукнатини се спотайва ужасяващо ледено създание: всеки, заблудил се да влезе в пещерите, рано или късно се среща със смъртоносния снежен паяк. Първо, натрапниците ще се хванат в почти невидимата мрежа, оплетена от паяка. След това, паякът ще изскочи от някоя ледена цепнатина и само външният му вид е достатъчен, за да вледени кръвта на жертвата си. Ако някога бъде нападнат, паякът запазва хладнокръвие - с осемте си очи може да следи няколко нападателя едновременно. Битката обикновено не продължава дълго - едно отровно ухапване от паяка е достатъчно, за да приспи нападателите му. 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-продавани

Начини на плащане