Меню
Профил
Език

СЪЗДАНИЕ ОТ ДЖУНГЛАТА

Цена: 52.90лв.
  • Код:
    70144-09340
  • Тегло:
    0.280 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Създание от Джунглата
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 21
.7 х 12.3 х 17 см
 

Голямото създание от Джунглата на Елдрадор е практически непобедимо. Със своите големи и дълги увивни пипала и своята въртяща се опашка, покрита с отровни шипове, то може да победи по няколко врагове наведнъж.
Като истински Цар на своята обител, Създанието се спотайва в най- тъмните и трудно проходими части на Джунглата на Елдрадор и напада само най- нахалните и опасни противници. А те не са никак малко, но трябва много да внимават, защото черепът и краката му са свръхжелезни и могат да пробият всяка броня.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

С подвижни пипала и въртяща се опашка

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-продавани

Начини на плащане