Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE

ПЕЩЕРНА МЕЧКА

Цена:22.90лв.
  • Код:
    42454-02100
  • Тегло:
    0.310 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Пещерна мечка
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15.5 х 8.2 х 18 см


Пещерната мечка е страховит боец, който може да причаква враговете си във всяка една среда - без значение дали ще е в света на лавата, леда, водата или земята. Той е въоръжен не само с остри зъби и нокти, а и с огърлица от зелени кристали, която му дава невероятна сила. Обаче трябва да внимава да не докосва кристалите, защото ще се вкамени на място. 
Пещерната мечка рисува тялото си в зелени бойни краски, които са в същия цвят като кристалната огърлица, която ѝ дава сила. Бойните краски предупреждават всички врагове колко опасна е пещерната мечка. Дори останалите жители на каменния свят изпитват страхопочитание към опасната пещерна мечка. 

 

 

Няма наличност
Добави в желани
ПЕЩЕРНА МЕЧКА
ПЕЩЕРНА МЕЧКА

Детайлно описание

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ