Меню
Профил
Език

ОГНЕН ОРЕЛ

Цена: 52.90лв.
  • Код:
    42511-01190
  • Тегло:
    0.210 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Огнен Орел
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 16.5 х 13 х 12.5 см


Нищо не може да убегне от зоркия поглед на Огнения Орел в света на Елдрадор. Той се носи величествено високо в небето над вулканите в Огнения свят и маневрира умело със силните си криле. Когато забележи дори и малко движение той се стрелва с огромните си криле, насочил острите си като бръсначи нокти към натрапника осмелил се да навлезе в Огнения свят. Когато се спуска към плятчката си рязко, Огнения Орел изглежда като комета, заради дългата си огнена опашка, която оставя дълга диря в небето. 
С крилете си той може да дезориентира всеки противник, защото прави огнена вихрушка с тях.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Фигурка с подвижни крила.

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-продавани

Начини на плащане