Меню
Профил
Език

ОГНЕН БИК

Цена: 26.90лв.
  • Код:
    42493-02994
  • Тегло:
    0.186 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Огнен бик
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15.5 х 8.2 х 18 см


О, не: блясъкът в очите на бика не предвещава нищо добро. Огненият бик е винаги готов за атака! Това не е изненада, като се има предвид огненият му темперамент: достатъчно е птичка да кацне на шиповете на гърба му, за да избухне! Всеки, който го доближи, ще усети острите му рога, от които не може да го спаси и най-здравата броня. Дори и да успее да ги избегне, огненият бик има още един трик с който да изненада противника си - един удар с огнената му опашка може да прати всеки противник в безсъзнание! 

 

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-продавани

Начини на плащане