Меню
Профил
Език

A BRIGHT FUTURE awaits you - dare to try it!

Дата: 2015-05-01

 

Имаме новина! С удовоствие ви съобщаваме, че ФАНТАСМАГОРИЯ от вчера вече е изключителен разпространител на играта Bright Future (Светло бъдеще) за България.

 

Нашите приятели от Vermin Games, автори и създатели на заглавието, ни повериха официалните права по разпространението на играта в търговската мрежа и до онлайн търговците.

 

От днес можете да намерите тази страхотна българска игра при нас (в магазин Фантасмагория или онлайн на BigBag.bg), а от другатаседмица и при всички наши доверени партньори в магазинната мрежа.... Ако искате да разберете очаква ли ни СВЕТЛО БЪДЕЩЕ, проверете за повече подробности тук.


Цената е 59.90 лв. с безплатна доставка до цяла България, ако закупите играта през нашия сайт. Побързайте, бройките с български правила в кутията са ограничени и за момента до изчерпване на количествата.

 

 

 

 

Bright Future (Светло бъдеще) е бордова игра с карти. Действието се развива в опустошен от ядрена война свят, в подземните лабиринти на една много по-различна София. Десетилетия след като огромната част от населението е погинала в ядрена война, малцината оцелели се борят да изградят наново живота си под земята. 

 

Едни са успяли да се скрият в противоядрените убежища от времето на Студената война и се стремят наново да построят обществото, така както го помнят. На други се е наложило да адаптират телата и умовете си и да се превърнат в нещо ново, по-добре пригодено към новата околна среда.
 
По тунелите често стават въоръжени сблъсъци между разпръснатите групи човеци и мутанти, но в укрепените поселища те все още успяват някак да съжителстват.
 
 
Играта поддържа два основни сценария и "Арена" гейм мод за двубои.
 
 
 
 
изтчоник на информацията: Vermin Games Ltd.
Бъдете в час, бъдете с нас - от екипа на Фантасмагория !
 

Най-продавани

Начини на плащане