Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE

КРАЛСКА МИДЕНА КАРЕТА

Цена:84.90лв.
  • Код:
    41460-01166
  • Тегло:
    0.880 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ИГРАЧКА: Кралска мидена карета
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 29 х 16.5 х 23 см

Погледнете как кралската мидена каляска блести на сутрешното слънце! Тя може да бъде декорирана според повода. Изабел се грижи морският кон да е щастлив и вчесан преди да се качи в каляската и да даде сигнал за тръгване. Колелата се завъртат по морското дъно почти безшумно. При други обстоятелства Изабел би разпрегнала морското конче и би отплавала с него в търсене на приключения. Но днес тя е щастлива, защото отива на пикник в долината с морски цветя заедно с Аквариус. Ще бъде прекрасен ден! 

 

Няма наличност
Добави в желани
КРАЛСКА МИДЕНА КАРЕТА
КРАЛСКА МИДЕНА КАРЕТАКРАЛСКА МИДЕНА КАРЕТАКРАЛСКА МИДЕНА КАРЕТАКРАЛСКА МИДЕНА КАРЕТА

Детайлно описание


В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ