Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ЕЛФИТЕ ОТ СВЕТА НА БАЯЛА БЛЕСТЯЩА ЦВЕТНА КЪЩА С ЕЗЕРО И АКСЕСОАРИ

БЛЕСТЯЩА ЦВЕТНА КЪЩА С ЕЗЕРО И АКСЕСОАРИ

Цена: 199.90лв.
  • Код:
    42445-02190
  • Тегло:
    2.445 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ИГРАЧКА: Елфска къща
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 49 х 10.5 х 34.5 см
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 48.5 х 10.5 х 34.5 см

Къщите на елфите са красиви и уникални - а точно тази е сбъдната мечта. При първите лъчи на зората, меките цветове на къщата блестят. Бълбукаща водна пързалка се спуска от горния етаж на къщата право в малко езерце. Коне, верните приятели на елфите, пасат пред къщата. А какво е това - магични еднорози идват до езерото, за да пият вода! Който живее в тази къща със сигурност е щастливец! Поканете приятелите си елфи на чаено парти и се забавлявайте заедно. В конюшните има достатъчно място за конете им. Не е ли прекрасно?

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Внимание! 
Kомплектът съдържа малки части и магнити.

Дръжте далеч от магниточувствителни и медицински уреди!

Най-продавани

Начини на плащане