Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE

МИШЕЛ

Цена:28.90лв.
  • Код:
    70555-01367
  • Тегло:
    0.148 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Русалка с бебе морско конче
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 18.5 х 17.1 х 5.2 смМишел си има нов приятел - морско конче на име Миники. Той се появи преди няколко седмици в подводната градина на русалките и оттогава постоянно е с Мишел. Следва я където и да плува. През нощта малкото сладко същество спи на голямо листо в оранжерията на Мишел, и когато тя се събуди, Миники веднага доплува до нея и маха щастливо с опашка. 

Няма наличност
Добави в желани
МИШЕЛ
МИШЕЛ

Детайлно описание


В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg