Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДОМАШНИ ЖИВОТНИ КОМПЛЕКТ - ВЕТЕРИНАР С АВТОМОБИЛ

КОМПЛЕКТ - ВЕТЕРИНАР С АВТОМОБИЛ

Цена: 99.90лв.
  • Код:
    42503-04770
  • Тегло:
    0.785 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Комплект - ветеринар с автомобил
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 29 х 11 х 23 см


Ветеринарнят лекар винги е готов да се отзове и да помогне на болните животни във фермата със своя голям лекарски пикап. Той е неразделен с палвото коте и веселият лабрадор, които помагат на животните да се чувстват по- добре докато пътуват до лекарския кабинет. В пикапа винаги има под ръка бинтове и хапчета с които дава първа помощ на пострадалите животни.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Вратите на автомобила се
отварят и затварят
Фигура с подвижни
ръце
Фигура с подвижни
крака


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-продавани

Начини на плащане