Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ КОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОНЕ НА САРА

КОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОНЕ НА САРА

Цена: 49.90лв.
  • Код:
    42432-02182
  • Тегло:
    0.315 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 5+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 24.3 х 19 х 5.2 см


Родило се е малко Куотърхорс конче и Сара се грижи за него като го храни с мляко. Кобилата позволява на Сара да се грижи за малкото и да го реши и гали. Времето лети, когато Сара се занимава с кончето. Когато види колко време е минало в грижите за кончето, Сара хуква към малкото кученце, което е само на няколко дни. Кутрето чака да бъде нахранено сгушено в топлото одеяло. 
Сара обожава да се грижи за животните. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 


От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.
 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.
 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

Най-продавани

Начини на плащане