Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕКОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОНЕ НА САРА

КОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОНЕ НА САРА

Цена: 48.90лв.
  • Код:
    42432-02182
  • Тегло:
    0.315 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 5+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 24.3 х 19 х 5.2 см


Родило се е малко Куотърхорс конче и Сара се грижи за него като го храни с мляко. Кобилата позволява на Сара да се грижи за малкото и да го реши и гали. Времето лети, когато Сара се занимава с кончето. Когато види колко време е минало в грижите за кончето, Сара хуква към малкото кученце, което е само на няколко дни. Кутрето чака да бъде нахранено сгушено в топлото одеяло. 
Сара обожава да се грижи за животните. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
КОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОНЕ НА САРА
КОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОНЕ НА САРАКОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОНЕ НА САРАКОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОНЕ НА САРАКОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОНЕ НА САРАКОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОНЕ НА САРА

Детайлно описание

 


От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.
 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.
 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

    Най-продавани

    Начини на плащане