Меню
Профил
Език

ГОРИЛА ЧУДОВИЩЕ

Цена: 27.90лв.
  • Код:
    42512-01245
  • Тегло:
    0.172 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Горила чудовище
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА:
15.5 х 8.2 х 18 см

Горилата чудовище живее в опасната Джунгла в Света на Елдрадор. Тя има отровни шипове на главата и мощните си ръце, с които държи всеки противник на разстояние. Горилата е опасна не само в отбрана, но и в нападение: Когато забележи натрапник, осмелил се да навлезе навътре в Джунглата, тя се изкачва на най- високото дърво, невидима за своя враг и щом той застане под нея, тя се нахвърля отгоре му с мощен крясък с който успява да го парализира.

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

Огнени лъвове, ледени дракони и ужасяващи морски чудовища населяват митичния свят на Елдрадор. Вплетени във вечна вражда помежду си, се състезават за притежанието на мистично оръжие, което ще им позволи да доминират над цял Елдрадор. 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на митичните същества и чудовища

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане