Меню
Профил
Език

ЕЙЕЛА С КРАЛСКИ ЕДНОРОГ

Цена: 44.90лв.
  • Код:
    70569-02038
  • Тегло:
    0.243 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Ейела с кралски еднорог
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 8.5 х 18 см


Когато принцеса Ейела получава вълшебен еднорог като подарък за рождения си ден, тя е толкова изненадана, че не може да повярва. В началото дори отказва да приеме толкова ценен подарък. Но от монета, в които започва да се грижи за еднорога, разбира, че ще станат най-близки приятели. От тогава тя прекарва всеки възможен момент с прекрасното създание. Понякога приятелката ѝ Фейа идва и двете яздят на гъба на еднорога през долините на Баяла.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Внимание! 
Kомплектът съдържа малки части и магнити.

Дръжте далеч от магниточувствителни и медицински уреди!

 

  

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане