Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕАРАБСКО КОНЧЕ - КАФЯВО

АРАБСКО КОНЧЕ - КАФЯВО

Цена:11.50лв.
  • Код:
    13762
  • Тегло:
    0.030 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон

ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus 

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 8 х 2.4 х 8 см
 

Арабските коне са били развъждани от бедуините и са живеели с бедуински семейства в пустинята - понякога дори са спали в една палатка с тях! Днес тези изключителни коне могат да бъдат разпознати по опашката и формата на главата. Почти всички породи коне са били кръстосвани с арабски коне, тъй като арабските коне притежават ценни характеристики като бързина, издръжливост и здрави кости. Арабските коне са характерни с интелигентността и отзивчивостта си, както и с буйния си темперамент. Те често печелят състезания за издръжливост, като могат да покрият до 160 километра за един ден. 
 

Няма наличност
Добави в желани
АРАБСКО КОНЧЕ - КАФЯВО
АРАБСКО КОНЧЕ - КАФЯВО

Детайлно описание

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания. 

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

   

 

    Най-продавани

    Начини на плащане