Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕАНДАЛУСКИ ЖРЕБЕЦ ПЪСТЪР

АНДАЛУСКИ ЖРЕБЕЦ ПЪСТЪР

Цена:16.50лв.
 • Оценка:Оценка: 10
 • Код:
  13821-01237
 • Тегло:
  0.125 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13.2 х 4.1 х 11.4 см
 

Андалуския кон, известен като Испанския кон, е една от най-старите чистокръвни породи, от която произлизат множество съвременни породи коне. Самият той произлиза от Иберийския полуостров, където през годините е отглеждан за езда, борба с бикове и като боен кон (за което е бил силно предпочитан поради своята смелост и изпълнителност). Конят притежава добри атлетични качества, елегантност, бързина на движенията и грациозна походка. В Европа е станал популярен като "кралският кон".
 

Няма наличност
Добави в желани
АНДАЛУСКИ ЖРЕБЕЦ ПЪСТЪР
АНДАЛУСКИ ЖРЕБЕЦ ПЪСТЪР

Детайлно описание

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

Ревюта

от Маргарита, 05 Май 2020

Ами този кон е оникален, аз вече имам един от вашите коне на шлайх и са качествени играчки

  Най-продавани

  Начини на плащане