Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕАМЕРИКАНСКИ САДЪЛБРЕД - КОБИЛА

АМЕРИКАНСКИ САДЪЛБРЕД - КОБИЛА

Цена:16.50лв.
  • Код:
    13912-02915
  • Тегло:
    0.125 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus 
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 14 х 3.8 х 12.2 см

 

Породата Американски садълбред е известна с това че държи главата и опашката си високо изправени. Тя е създадена в Съединените щати от кръстосването на различни породи коне, сред които са Морган и Английският чистокръвен кон.
За тези коне е характерна „бавната походка“, която е особен ход. Конете се използват в различни конни дисциплини, за впряг и за любителска езда. 
Американският Садълбред е известен като най-красивия кон в света и е наричан „паунът в света на конете“. Този кон има стил, чар и класа и всяко движение при него е различно, като че ли едва докосва земята с копита и се носи във въздуха.

 

Няма наличност
Добави в желани
АМЕРИКАНСКИ САДЪЛБРЕД - КОБИЛА
АМЕРИКАНСКИ САДЪЛБРЕД - КОБИЛА

Детайлно описание

 

 

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.
 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.


 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg