Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕАХАЛТЕКИН ЖРЕБЕЦ

АХАЛТЕКИН ЖРЕБЕЦ

-20%
Цена:13.20лв.
Каталожна цена:16.50лв.
Отстъпка:3.30лв. (20.00%)
 • Код:
  13911-01363
 • Тегло:
  0.101 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus 
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 12.5 х 3.6 х 10.2 см

 

Ахалтекинският кон е порода, произлизаща от Туркменистан, където е смятан за емблематичен. Славят се с голяма издръжливост и скорост, висок интелект и специфичен метален оттенък, от който идва и прозвището им - Златен Кон. Породата е много добре адаптирана към сурови климатични условия и се смята, че е една от най-древните. Броят му към днешни дни е около 6600 индивида, като повечето са съсредоточени главно в Тукменистан и Русия.

Няма наличност
Добави в желани
АХАЛТЕКИН ЖРЕБЕЦ
АХАЛТЕКИН ЖРЕБЕЦ

Детайлно описание

 

 

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.
 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.


 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане