Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ ИГРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ТАЛАСЪМСКИ ИСТОРИИ: ТЕЛЕПОРТИ И ОТВАРИ РАЗШИРЕНИЕ

ТАЛАСЪМСКИ ИСТОРИИ: ТЕЛЕПОРТИ И ОТВАРИ РАЗШИРЕНИЕ

Цена: 34.90лв.
  • Код:
    78230-BG
  • Тегло:
    0.437 кг

НАСТОЛНА ИГРА - РАЗШИРЕНИЕ КЪМ ИГРАТА ТАЛАСЪМСКИ ИСТОРИИ

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИГРАЕ САМОСТОЯТЕЛНО!


ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СЕМЕЙНА

ИГРАЧИ: 2 - 6

ВЪЗРАСТ: 5+

 

РАЗМЕРИ: 18 х 27 х 6.5 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

Добре дошли отново в света на „Таласъмски истории“!

Свят, който е същият, но съвсем различен! Приказна магия е променила всичко от последния път, когато беше тук. Древни телепорти оживяват в дълбините на Тъмната пещера и дебрите на Омагьосаната гора. Магически билки растат по бреговете на Дълбоката река, а вълшебни птици-разносвачи се реят по върховете на Голямата планина. Готови ли сте за нови приключения?

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Съдържание:

 

20 нови таласъмски случки - ако са ви липсвали някои от героите на „Голямото приключение на малкото таласъмче“ от оригиналната „Таласъмски истории“, те вече са тук! Заедно с изцяло нови случки и приятели, които ще откриете в „Телепорти и отвари“!

 

11 нови таласъмски предмета - нямате с какво да си разбъркате отварата или стъкленица, в която да я налеете? Носи ли късмет подковата от еднорог? Нови 11 предмета ще ви помагат по пътя към победата!

 

4 нови таласъмчета (4 фигурки, 4 зарчета и 4 карти) - нови таласъмчета се присъединяват към приключението! Сварете отвара с Бомбилко или пътувайте през телепорти с Вихрушанка. Ако още не ги познавате, срещнете се с Хухавелка и Късметунчо. Вече имате по-голям избор в началото на играта, както и възможност да играете до 8 човека заедно!

 

8 карти птици-разносвачи - вълшебни куриери прелитат между таласъмчетата понесли в нокти приказни предмети. Вече е по-лесно от всякога да помогнете на друго таласъмче!

 

8 билки (8 карти и 8 жетона) - на помощ в „Телепорти и отвари“ ви идват магическите билки – всяка с различна сила! Но дали ще откриете всички нужни съставки, за да сварите могъща вълшебна отвара.

 

8 древни телепорта (8 жетона и борд за активиране на телепорти) - пътувайте през телепорти в опит да отключите силата на древен портал. Ако мисията ви е успешна, можете да спечелите играта по напълно нов начин!

 

Торбичка 

 

Книжка с правила

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-продавани

Начини на плащане