Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ ИГРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ДОБРОСЪЦИТЕ: НЕВИДИМ СВЯТ

ДОБРОСЪЦИТЕ: НЕВИДИМ СВЯТ

Цена: 59.90лв.
  • Код:
    78231-BG
  • Тегло:
    1.355 кг

НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА


ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СЕМЕЙНА

ИГРАЧИ: неограничен

ВЪЗРАСТ: 5+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 20 - 30 мин.

 

РАЗМЕРИ: 30 х 30 х 7 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

„Добросъците: невидим свят“ е настолна игра, подходяща за цялото семейство, създадена с много фантазия и любов. За разлика от много други игри тя е кооперативна, а не състезателна. Общото планиране между играчите и комуникацията между тях е от голямо значение за общия успех.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Съдържание:

 

Борд от 23 игрални плочки - играчите започват от една стартова плочка, но по време на играта изграждат детайлен лабиринт от над 200 игрални полета в 7 различни стаи.

 

23 фигурки и 23 карти - в „Добросъците: невидим свят“ вие влизате в ролята на малки, почти невидими същества – всяко със своите различни умения, цели и желания, а успехът им зависи изцяло от вас. По време на своето приключение ще срещнете множество добросъци, но дали ще ги включите в отбора решавате само вие!

 

31 финални карти + 1 карта за рекорди - очакват ви над 30 финала, на различни места по борда, които ще ви донесат и различен брой финални точки! В комплекта ви очаква и карта, на която да записвате своите рекорди.

 

Борд за отчитане на ходовете - бордът и красивата старинна монета ще ви помогнат за отмерване на ходовете в играта. Влакът ще направи точно 15 спирки преди времето ви да изтече.

 

Торбичка от кадифе, 6 жетона и 1 зар - Луксозна торбичка от кадифе за съхранение на монетата, жетоните, зарчето и фигурките. Ще получите и красив двуцветен зар, както и 6 жетона "шанс", които ще ви помагат да постигнете целите си в играта.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-продавани

Начини на плащане