Количка

0 артикула

ТАЛАСЪМСКИ ИСТОРИИ

Цена:49.90лв.
 • Код:
  78229
 • Тегло:
  1.485 кг

НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА


ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СЕМЕЙНА

ИГРАЧИ: 1 - 4

ВЪЗРАСТ: 5+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 20 - 30 мин.

 

РАЗМЕРИ: 30 х 30 х 7 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

„Таласъмски истории“ е луксозна настолна игра не само за деца, а за цялото семейство. За разлика от много други игри, тя не е състезателна. За да достигнат до успешен край, играчите трябва да се научат да работят в екип и да преодоляват егоизма си. Готови ли сте?

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
Нов продукт
ТАЛАСЪМСКИ ИСТОРИИ
ТАЛАСЪМСКИ ИСТОРИИТАЛАСЪМСКИ ИСТОРИИТАЛАСЪМСКИ ИСТОРИИТАЛАСЪМСКИ ИСТОРИИ

Детайлно описание

Съдържание:

 

Игрален борд - пъзел - вълшебно красив и детайлен лабиринт от над 500 игрални полета ще ви отведе на приключения из познати и непознати места в 4 игрови зони - Голямата планина, Дълбоката река, Тъмната пещера и Омагьосната гора.

 

4 фигурки, 4 зарчета, 4 таласъмски карти - Тумбалумбаланчо, Мощуручко, Страхопашка и Дудушанка трябва да действат заедно, за да преодолеят препятствията по пътя и да стигнат навреме до къщата на автора. Всеки разполага с различно специално умение и собствено зарче, но дали е готов да размени своето число с това на друго таласъмче в името на общата цел?

 

33 таласъмски предмета - от зеленясала обувка и огризки на сандвич, та до могъщи магически предмети, които могат да решат изхода на играта - над 30 предмета чакат да бъдат открити и използвани!

 

40 таласъмски случки - нови герои и добре познати приятели от „Голямото приключение на малкото таласъмче“ ви очакват в това ново невероятно приключение. Всяка случка ще изисква от вас да вземете решение, което няма да бъде лесно. Включва и бонус карта за самостоятелна игра!

 

Слънчево-луннен борд на времето - с всеки ход времето неумолимо ще изтича. Слънчево-лунната монета ще отмери точно 12 слънчеви и 12 лунни часа.

 

1 слънчево-лунна монета

 

Торбичка от кадифе

 

Книжка с правила

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане