Меню
Профил
Език

СУРА С БЛЯСКАВ ПЕГАС

Цена: 44.90лв.
  • Код:
    70566-02035
  • Тегло:
    0.255 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Сура с бляскав пегас
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 16 х 18 см

 

Пегасът е много специално магически същество и всички елфи знаят това. Сура сама научава този факт, откакто е приятелка с пегас. Един ден, докато Сура се състезава с птичката Квак в небето, величествен пегас се присъединява към полета им. След тази първа среща, Сура успява да се сприятели с пегаса, който ѝ позволява да седи на гърба му, докато той кръстосва небесата бърз като вятъра. Най-магичното е че откакто двамата с пегаса са приятели, крилете на пегаса са променили цвета си и отразяват цветовете на крилата на Сура.
 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Внимание! 
Kомплектът съдържа малки части и магнити.

Дръжте далеч от магниточувствителни и медицински уреди!

 

  

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане