Меню
Профил
Език

ПИНТО КОНЧЕ

-25%
Цена: 10.42лв.
Каталожна цена: 13.90лв.
Отстъпка: 3.48лв. (25.00%)
  • Код:
    13803
  • Тегло:
    0.033 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон

ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 8.8 х 8.1 х 2.9 см

Кончетата Пинто се раждат с характерна окраска. С времето цветните петна могат да се променят, но белите части си остават същите. 
Конете Пинто често биват бъркани с Пинтабиан конете, поради подобната си външност. Въпреки това, конете Пинтабиан са специфична порода, докато Пинто се определят само по окраската. Това значи, че красивата пинто окраска може да се появи при всяка порода. Тези коне се наричат например Арабски Пинто или Тинкер Пинто. Така че, ако не знаете породата на кон с петна, спокойно може да кажете, че е Пинто.

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

 

Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане