Количка

0 артикула

ПЕГАС С УКРАСА -ЖРЕБЕЦ

Цена: 36.90лв.
 • Код:
  70574-02195
 • Тегло:
  0.208 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Пегас - жребец
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 8.5 х 18 см


Баяла е пълна с магически същества, но повечето от тях са срамежливи и може да се видят само ако имате голям късмет. Може би най-красивите животни в Баяла са пегасите и еднорозите. На горска поляна близо до града на елфите Солеяс живее много специално семейство коне - пегас, еднорог и тяхното малко конче. Когато величественият пегас разпери блестящите си криле и се извиси в небесата, наистина си личи колко магически създание е той. Елфите често се отбиват при него - решат гривата му и я украсяват с цветя - и той обожава вниманието, което му отделят. Той прекарва цял ден в гледане на малкото си конче и го учи да лети. 
Искаш ли да летиш с вълшебните пегаси?

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ПЕГАС С УКРАСА -ЖРЕБЕЦ
ПЕГАС С УКРАСА -ЖРЕБЕЦ

Детайлно описание

С блестящи кристали!

 В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане