Количка

0 артикула

ПЕГАС - ХОДЕЩ

Цена:32.90лв.
 • Код:
  70522-00539
 • Тегло:
  0.188 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Пегас
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 8.5 х 16 смС един мах на крилата си летящият кон се извисява в небесата и изчезва зад хоризонта, оставяйки след себе си единствено следа от трепкаща светлина. Няма друго същество в Баяла, което да лети по-високи и по-бързо от пегаса. Да видиш пегас в полет е като да видиш наблюдаваш полета на падаща звезда. Много малко са елфите, яздили пегас. Само шепа избраници могат да се качат на гърба на пегас и да се извисят над облаците, в полет към незнайни хоризонти. 
Пегасите не могат да бъдат опитомени като обикновените коне. 

 

Няма наличност
Добави в желани
ПЕГАС - ХОДЕЩ
ПЕГАС - ХОДЕЩ

Детайлно описание


В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане