Меню
Профил
Език

КАРКАСОН СЕ ЗАВРЪЩА: ШАМПИОНАТ 2014

Дата: 2014-02-26

НОВИЯТ ТУРНИРЕН СЕЗОН СТАРТИРА - КАРКАСОН: КВАЛИФИКАЦИИ ЗА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО 2014

 

Каркасон - шампионат 2014 (Carcassonne board game)

 

Програма на турнира (свали тук като PDF):

 

1. квалификационен турнир КАРКАСОН - 09.03.2014 - НЕДЕЛЯ

2. квалификационен турнир КАРКАСОН - 13.04.2014 - НЕДЕЛЯ

3. квалификационен турнир КАРКАСОН - 11.05.2014 - НЕДЕЛЯ

 

или иначе казано: всяка втора неделя от месеца, през март, април и май. 


ВСИЧКИ ТУРНИРНИ КРЪГОВЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ВЪВ ФАНТАСМАГОРИУМА*. 

 

*Очаквайте скоро и още турнирни дати за други наши игри.

 

ЗАПИСВАНЕТО за всеки отделен ден от турнира на www.calendarium.fantasmagoria.bg  Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

 

 

СПЕЧЕЛЕТЕ ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА ШАМПИОНАТА:

 

Участие на световните финали в град Есен / Германия през октомври 2014, спонсорирано от Фантасмагория!*

*(издателството поема всички разходи свързани с пътя и престоя)

 

 

ПРЕМЕРИ СИЛИ С НАЙ-ДОБРИТЕ ИГРАЧИ ОТ ПОНЕ 30 НАЦИИ!

Ето едно кратко примерно видео от финалите преди 3 години...

 

Разбира се, всеки може да участва на тези турнири и само за удоволствие, в случай че няма амбиции или не се чувства подготвен за световни финали. Финалите в Германия се провеждат само върху базовата игра за време, а квалификациите ще бъдат в комбиниран режим с всички разширения издадени на български език.

 

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ за 1-ви турнирен ден - 07.03.2014

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ за 2-ри турнирен ден - 11.04.2014

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ за 3-ти турнирен ден - 09.05.2014

 

Всички турнири започват в 10:00 часа, моля бъдете точни! Винаги има нужда от техническо време преди началото на срещите, за финална обработка на данните на участниците. Закъсненията затормозяват оформянето на началните подредби по масите и забавя хода на турнира. Моля, постарайте се да бъдете стриктни, защото е в общ интерес и помага на гладкото преминаване на турнира!

 

 

Подробният регламент за провеждане на турнира можете да прочетете тук (свали PDF документ с турнирни правила).

 

Турнирите продължават между 7 и 8 часа - моля, запазете деня си свободен от други ангажименти и си оставете отворено време за край! Колкото и да се стараем, винаги има и непредвидени ситуации и то всеки път различни :):):) !

 

 

ЗАПИСВАНЕ: (абсолютно задължително, по възможност отрано)

 

Ново!!! Записването става в КАЛЕНДАРИУМА (тук): calendarium.fantasmagoria.bg

 

Изискване: моля, попълвайте имената си само на КИРИЛИЦА !!! Всеки участник трябва да бъде записан поименно и поотделно, като един човек има право да запише и няколко играча, стига желанието им да е сериозно и да са му известни точните им данни. ЗАПИСВАЙТЕ СЕ ОТРАНО, МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ.

За записване ще ни е нужно – 2 имена, възраст, телефон и e-mail. (виж формата горе вляво на екрана. Вашият e-mail и телефон няма да бъдат показвани в публичното пространство и ще бъдат третирани конфиденциално).

Алтернативно записване: ако изпитвате затруднения при работа със сайта ни, моля обърнете се към нашите служители за съдействие - на място във Фантасмагория, по e-mail или телефон, те ще ви запишат в листата на участниците, но при всички случаи трябва да фигурирате на сайта.

 

Отписване: става чрез съобщение по e-mail на kingdom@fantasmagoria.bg и то се извършва от наш служител. Играчите не могат да изтрият имената си сами от листата. Ако по някакви причини ви се наложи да отсъствате и да пропуснете турнир, моля да ни уведомите своевременно. Благодарим Ви!

 

Изискваниявъзраст от 8 до 149 години :) - (при евентуална победа в шампионата на малолетен състезател, родителите / настойниците му ще трябва да изразят писмено съгласието си за участието му на световните финали в Германия).

 

Ценавход за събитието 5 лв.* за всеки турнирен ден от шампионата.

В желанието си да продължим да организираме като традиция този прекрасен турнир и с цел той да остане атрактивен за вас, преценихме, че е необходимо въвеждане на минимална такса участие, която се равнява на един дневен вход за нашия клуб. Благодарим за разбирането и за подкрепата! 

 

Facebook - събитие:  facebook.com/events/1419896218257224/

 

Присъединяване към събитието във фейсбук е само с цел споделяне и разпространение на информацията, за да се запишат повече участници както и за да получавате актуална информация за турнира, но то по никакъв начин не отменя задължителното записване в КАЛЕНДАРИУМА, където очакваме и вашите коментари под събитието.

 

Награди:  Победителят в националния шампионат ще представи България на Световно първенство по Каркасон 2014 през октомври в град Есен / Германия. Голямата награда: пътуването и престоят в Германия  са спонсорирани от Фантасмагория (това включва самолетен билет,  2 нощувки в хотел, изхранване по време на състезанията, както и входен билет за панаира на игрите в град Есен ).

 

Дневни награди: За всеки турнир сме ви подготвили и различни други по-малки изненади, като игри от Фантасмагория, аксесоари за игри, сувенири и т.н. Ще останете доволни, до скоро, очакваме ви :) !!!

 

БЪДЕТЕ В ЧАС, ИГРАЙТЕ С НАС! Присъствието на всички запалянковци е задължително :) !!!

 

Фантасмагориум - настолни игри и креативни занимания

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане