Меню
Профил
Език

МОРСКИ ЕДНОРОГ - ЖРЕБЕЦ

Цена: 34.90лв.
  • Код:
    70571-02040
  • Тегло:
    0.173 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Морски еднорог - жребец
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 8.5 х 18 смМорските еднорози са срамежливи като всички еднорози. Във всеобятната страна Миамаре се е заселило семейство морски еднорози. Една русалка дори е успяла да ги види и да се сприятели с тях. Тя често ги посещава, за да им се наслаждава. Кой морски еднорог ти е любим?
Сред русалките се разказват истории за това, че морските еднорози могат да излизат на сушата по време на слънцестоенето. 

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

С блестящи кристали!

 В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-продавани

Начини на плащане