Меню
Профил
Език

МАРВЕН С БЛЯСКАВ ЕДНОРОГ

Цена: 44.90лв.
  • Код:
    70567-02036
  • Тегло:
    0.220 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Марвен с бляскав Еднорог
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 8.5 х 18 см

 

Еднорозите са много срамежливи и изпълнени с достойнство същества, и всеки, който си има работа с тях, трябва да бъде много внимателен. Но това не се отнася за Марвен и блестящия ѝ еднорог. Животът на Марвен е също толкова цветен, колкото е тя самата. Тя е еднорогът ѝ препускат през долините на Баяла, преминават като вихър по улиците на града на елфите и постоянно пробват нови трикове и номера. Една вечер, докато двамата се разхождаха спокойно под топлия летен дъжд и лъчите на луната, искреният смях на Марвен изпълни нощта. Дъждовните капки ѝ приличаха на течно злато. От този ден насам, двамата приятели блестят като златни искри на слънцето.
Искаш ли да се присъединиш към приключенията и пакостите им?

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание

Стабилно задържане благодарение на магнити.  Фигурка с подвижна ръка. Може да държи аксесоар.


В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Внимание! 
Kомплектът съдържа малки части и магнити.

Дръжте далеч от магниточувствителни и медицински уреди!

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане