Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИВИ ЖИВОТНИКОМПЛЕКТ - АТАКУВАЩА ХИЕНА

КОМПЛЕКТ - АТАКУВАЩА ХИЕНА

Цена: 46.90лв.
  • Код:
    42504-03886
  • Тегло:
    0.213 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ: Комплект - атакуваща хиена
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА:
19 х 6.8 х 15 см


Под прикрието на нощта, хиената атакува щраусовото гнездо в което е на път да се излюпи малко щраусче. Рейнджърът успява да прогони хиената с горяща факла и мрежа. Малкото щраусче  и неговата майка вече са в безопасност, благодарение на добрия и смел рейнджър.

 

Няма наличност
Добави в желани
КОМПЛЕКТ - АТАКУВАЩА ХИЕНА
КОМПЛЕКТ - АТАКУВАЩА ХИЕНАКОМПЛЕКТ - АТАКУВАЩА ХИЕНА

Детайлно описание

Фигурка с подвижни
ръце

Фигурка с подвижни
крака

Може да държи
различни аксесоари


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

    Най-продавани

    Начини на плащане