Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕКНАБСТРУПЕР КОБИЛА С ЧЕРНА ГРИВА

КНАБСТРУПЕР КОБИЛА С ЧЕРНА ГРИВА

Цена:16.50лв.
  • Код:
    13769
  • Тегло:
    0.108 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон

ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus 

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 15 х 3.5 х 10.5 см
 

Кнабструпер е най-старата порода коне в Дания. Конете от тази порода са с изключително красиви петнисти окраски, които са уникални, колкото характера на тези коне. Кнабструперите са волеви, интелигентни, амбициозни, но и спокойни и добродушни животни. Точно тава ги прави много подходящи за рехабилитационна езда. Понеже тези коне са много твърдоглави, трябва ездачът да покаже увереност, за да спечели доверието и лоялността на коня. 
Конят на Пипи Дългото Чорапче е порода Кнабструпер.

 

Няма наличност
Добави в желани
КНАБСТРУПЕР КОБИЛА С ЧЕРНА ГРИВА
КНАБСТРУПЕР КОБИЛА С ЧЕРНА ГРИВА

Детайлно описание

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg