Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕФРИЗИЙСКИ ЖРЕБЕЦ - СТОЯЩ

ФРИЗИЙСКИ ЖРЕБЕЦ - СТОЯЩ

Цена:16.50лв.
  • Код:
    13792
  • Тегло:
    0.150 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон

ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 12.1 х 12.5 х 5.5 см
 

Фризийските коне са една от най-старите развъждани породи коне в Европа. Те имат копринени, веещи се гриви и дълги опашки. Тази порода коне се появява от студената северна Фризия и е също толкова благородна, колкото буйните андалуски коне. Фризийските коне са кръстоска между Холандската студенокръвна и Испанската чистокръвна порода. Тези коне държат главите си гордо изправени и вдигат коленете си високо, което прави походката им изключително елегантна. Фризийските коне се развъждат черни, въпреки че малките кончета винаги се раждат кафяви. Козината им става черна в течение на годините. 
 

Няма наличност
Добави в желани
ФРИЗИЙСКИ ЖРЕБЕЦ - СТОЯЩ
ФРИЗИЙСКИ ЖРЕБЕЦ - СТОЯЩ

Детайлно описание

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg