Количка

0 артикула

ЕДНОРОГ НА ДЪГАТА - ЖРЕБЕЦ

Цена:32.90лв.
  • Код:
    70523
  • Тегло:
    0.170 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Еднорог на дъгата
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 8.5 х 18 см


На светлината на сутрешното слънце гривата на еднорога на дъгата блести във всички цветове. Както повечето еднорози и еднорогът на дъгата е много срамежлив. Шепата щастливци, които са го виждали, разказват за грацията и красотата му, за диаманти във всички цветове на дъгата, които опасват хълбоците му. Много мистериозни истории се разказват за тези еднорози - и никой не знае кои от тях са верни. Но всички истории са съгласни с едно - еднорозите на дъгата са невероятни красиви магически създания. 
Казано е, че еднорозите на дъгата могат да правят магии и да изцеляват хората. 

Няма наличност
Добави в желани
ЕДНОРОГ НА ДЪГАТА - ЖРЕБЕЦ
ЕДНОРОГ НА ДЪГАТА - ЖРЕБЕЦ

Детайлно описание


В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

    Най-продавани

    Начини на плащане