Количка

0 артикула

ЕДНОРОГ НА ДЪГАТА - КОБИЛА

Цена:32.90лв.
 • Код:
  70524
 • Тегло:
  0.170 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Еднорог на дъгата
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 8.5 х 18 см


 

На светлината на сутрешното слънце гривата на еднорога на дъгата блести във всички цветове. Както повечето еднорози и еднорогът на дъгата е много срамежлив. Шепата щастливци, които са го виждали, разказват за грацията и красотата му, за диаманти във всички цветове на дъгата, които опасват хълбоците му. Много мистериозни истории се разказват за тези еднорози - и никой не знае кои от тях са верни. Но всички истории са съгласни с едно - еднорозите на дъгата са невероятни красиви магически създания.
Казано е, че еднорозите на дъгата могат да правят магии и да изцеляват хората.

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ЕДНОРОГ НА ДЪГАТА - КОБИЛА
ЕДНОРОГ НА ДЪГАТА - КОБИЛА

Детайлно описание


В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане