Меню
Профил
Език

ЕДНОРОГ КОНЧЕ С МАНДАЛА

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    70716-28441
  • Тегло:
    0.059 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА:  Еднорог конче с мандала
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 9.1 х 6.6 х 18 см

 

Новото, цветно семейство еднорози с мандала може да бъде разпознато по техните уникални татуировки. Те живеят заедно и уединено в необятността на цветните хълмове Мандала на кралство Баяла.
Жребчето еднорог с мандала е много палаво, любопитно и игриво. Неговата красива татуировка  е магически кръг, който излъчва положителната сила на голямата му жизнерадост. Често гони пухкавите облаци и се опитва да ги улови, скачайки във въздуха. Това, разбира се, е нещо което притеснява неговите родители, които трудно могат да свикнат с буйния и приключенски дух на тяхното конче.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 


В сърцето на Баяла живеят грациозните елфи и многобройни магически същества. Открийте фантастичния свят на приятелството, магията и приключенията.
Посетете елфите, еднорозите и вълшебните коне във фантастичната земя около елфския замък. Потопете се в цветния свят на русалките от Миамаре и се пригответе да бъдете омагьосани.
Присъединете се към Изабел в нейната царска мидена каляска за обиколка на цветните коралови рифове.


Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на вълшебства и магия. 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Детските усмивки нямат цена, за това зарадвайте вашия малчуган     МВ

Най-продавани

Начини на плащане