Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ ИГРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК БЪНДЪЛ - КЛУБ ДЕТЕКТИВ + ДАНИ + КРЪСТОСМИСЛИЦИ

БЪНДЪЛ - КЛУБ ДЕТЕКТИВ + ДАНИ + КРЪСТОСМИСЛИЦИ

-15%
Цена: 109.39лв.
Каталожна цена: 128.70лв.
Отстъпка: 19.31лв. (15.00%)
  • Код:
    53533 - 77234 - 77274
  • Тегло:
    3.800 кг

ТОЗИ БЪНДЪЛ СЪДЪРЖА ИГРИТЕ КЛУБ ДЕТЕКТИВ, ДАНИ И КРЪСТОСМИСЛИЦИ

 

 

 

 

КЛУБ ДЕТЕКТИВ - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СЕМЕЙНА

ИГРАЧИ: 4 - 8

ВЪЗРАСТ: 8+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 45 мин.

 

РАЗМЕРИ: 22 х 22 х 8 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:


Клуб Детектив е асоциативна парти игра с елементи на дедукция, съчетаваща в едно живописни, абстрактни илюстрации с вълнуващи взаимодействия между играчите! Лесните правила се обясняват за минутка: Всеки рунд активният играч, познат като инициатора, играе карта и скришом записва свързана дума на тефтерчета, които раздава на останалите на посоки. Едно от тефтерчетата обаче е оставено празно. Играчът, който не знае думата, влиза в ролята на конспиратор за този рунд, а останалите са детективи. Всички поред играят по 2 карти, за които смятат, че изобразяват написаната дума. Когато в края на рунда инициаторът разкрие думата, всеки се аргументира, защо е избрал точно тези карти. Сега конспираторът трябва да реагира бързо и да измисли теория за своите карти, която звучи правдоподобно, за да не бъде заподозрян, а инициаторът се опитва всячески да го улесни, защото в крайна сметка имат обща цел - точките им идват само в пакет, ако не бъде разкрит конспиратора! Детективите пък точкуват за верни разкрития... Но играта може да се играе и без състезателен елемент, просто за удоволствие.


Играта идва в луксозна метална кутия с цели 168 карти (Диксит формат), качествени дървени детективски лупи, молив, тефтерчета и вложка, която позволява лесно сортиране. Прекрасна идея за универсален подарък!

 

 

ДАНИ - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

ТИП: ПАРТИ

ИГРАЧИ: 3 - 8

ВЪЗРАСТ: 16+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

РАЗМЕРИ: 14.5 х 14.5 х 5 см. 


 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

В Дани играчите влизат в ролята на различните самоличности в главата на... Дани. Всъщност обаче един от вас е самият Дани. Всеки ход един от играчите е активната личност и ще трябва да обясни 1 от 5 възможни идеи, представяйки я на останалите чрез илюстрирани карти със спомени. След като направи композиция от тях, останалите могат свободно да обсъждат. Последна дума има този от вас вдясно от активната личност. В зависимост от това дали познае или не, всички играчи получават общ "успех" или "провал". След това започва нов рунд с нова активна личност. Целта на фалшивите самоличности е да постигнат шест пъти успех, а Дани има възможност да спечели при три неуспеха или ако тестето със спомени свърши. Тогава се случва последния обрат! Играчите гласуват, за да се опитат да отгатнат кой е Дани и да го елиминират. Ако не успеят, Дани печели, най-накрая постигайки душевен мир.

 

 

КРЪСТОСМИСЛИЦИ - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА ИГРА

 

 ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: ПАРТИ

ИГРАЧИ: 2 - 6

ВЪЗРАСТ: 7+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 5-10 мин.

 

РАЗМЕРИ: 11 х 18 х 4

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Кръстосмислици е бърза, забавна и проста парти игра, с кооперативен характер. 

Бързо! Времето изтича! Работете заедно, за да попълните решетката, давайки си указания от по една дума, която описва пресечната точка на две кодови думи.

В тази игра няма редуване. Всички давате указания за собствените си координати и познавате чуждите думи едновременно! Обмисляйте внимателно идеите си и действайте като отбор, за да попълните колкото се може повече полета от решетката преди да ви свърши времето. С хиляди комбинации от кодови думи, тази парти игра гарантирано ще ви донесе безкрайно забавление!

1. Открийте кои думи отговарят на координатите от вашата карта: Например "B3" се намира там, където се пресичат B (мечка) и 3 (лекар).
2. Дайте указания на вашите съотборници, например "ветеринар".
3. Стискайте палци съиграчите ви да познаят бързо координатите "B3" от картата ви! След това изтеглете нова карта и давайте нататък!

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане