Меню
Профил
Език

БЪНДЪЛ - ДАНИ + 10 ЗАРА

-15%
Цена: 62.73лв.
Каталожна цена: 73.80лв.
Отстъпка: 11.07лв. (15.00%)
  • Код:
    77234-BG - 77233-BG
  • Тегло:
    1.300 кг

Този комплект съдържа игрите Дани + 10 Зара

 

ДАНИ: НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 
 ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

ТИП: ПАРТИ

ИГРАЧИ: 3 - 8

ВЪЗРАСТ: 16+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

РАЗМЕРИ: 14.5 х 14.5 х 5 см. 


 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

В Дани играчите влизат в ролята на различните самоличности в главата на... Дани. Всъщност обаче един от вас е самият Дани. Всеки ход един от играчите е активната личност и ще трябва да обясни 1 от 5 възможни идеи, представяйки я на останалите чрез илюстрирани карти със спомени. След като направи композиция от тях, останалите могат свободно да обсъждат. Последна дума има този от вас вдясно от активната личност. В зависимост от това дали познае или не, всички играчи получават общ "успех" или "провал". След това започва нов рунд с нова активна личност. Целта на фалшивите самоличности е да постигнат шест пъти успех, а Дани има възможност да спечели при три неуспеха или ако тестето със спомени свърши. Тогава се случва последния обрат! Играчите гласуват, за да се опитат да отгатнат кой е Дани и да го елиминират. Ако не успеят, Дани печели, най-накрая постигайки душевен мир.

 

 

 

 

 

10 ЗАРА: НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА


 ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

ТИП: ПАРТИ

ИГРАЧИ: 2 - 8

ВЪЗРАСТ: 10+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

РАЗМЕРИ24 х 12 х 6 см 

 

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

Искате епична, но приятелска схватка, въртяща се около идеи, едновременно поразителни и изсмукани от пръстите? Е, тогава съберете поне 3-ма приятели и да започваме! Вашата мисия: устремете се към победата, като откривате все по-трудни асоциации на

 думи.

Всеки рунд ще хвърляте по 10 зара. На тези зарове са написани думи. Разгледайте ги внимателно, но .... бързо! Целта е да се роди идея от асоциациите, които ви създават част от въпросните думи, която да бъде предадена на останалите играчи. И тази идея може да бъде всякаква: предмет, персонаж, място, заглавие - без ограничения! Всичко е позволено... е, почти всичко. Само един от вас обаче ще може да предаде идеята си на своя отбор - този, който притежава най-бърза мисъл и светкавчни реакции. Естествено бързинита не е всичко в тази игра - живото въображение може да се окаже доста по-решаващо в някои моменти.

 

А най-хубавото е, че играта може да се играе по два начина: състезателно, като съставите два отбора, или кооперативно, в който вариант всички заедно се изправяте срещу интересни предизвикателства. 

Играта идва и с приложение, което ще ви помага през различните ѝ етапи - например, с отброяването на 30 секунди, в които твоите съотборници трябва да направят едно (ама, само едно) предположение, за това коя е вярната асоциация!

В наличност

Добави в желани
- +

Видео

Детайлно описание

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане