Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ ИГРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК БЪНДЪЛ - ДАНИ + ДАНИ ОТИВА НА КИНО

БЪНДЪЛ - ДАНИ + ДАНИ ОТИВА НА КИНО

-15%
Цена: 56.78лв.
Каталожна цена: 66.80лв.
Отстъпка: 10.02лв. (15.00%)
  • Код:
    77234-BG - 77272-BG
  • Тегло:
    0.800 кг

Този комплект съдържа игрите ДАНИ + ДАНИ ОТИВА НА КИНО

 

ДАНИ: НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 
 ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

ТИП: ПАРТИ

ИГРАЧИ: 3 - 8

ВЪЗРАСТ: 16+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

РАЗМЕРИ: 14.5 х 14.5 х 5 см. 


 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

В Дани играчите влизат в ролята на различните самоличности в главата на... Дани. Всъщност обаче един от вас е самият Дани. Всеки ход един от играчите е активната личност и ще трябва да обясни 1 от 5 възможни идеи, представяйки я на останалите чрез илюстрирани карти със спомени. След като направи композиция от тях, останалите могат свободно да обсъждат. Последна дума има този от вас вдясно от активната личност. В зависимост от това дали познае или не, всички играчи получават общ "успех" или "провал". След това започва нов рунд с нова активна личност. Целта на фалшивите самоличности е да постигнат шест пъти успех, а Дани има възможност да спечели при три неуспеха или ако тестето със спомени свърши. Тогава се случва последния обрат! Играчите гласуват, за да се опитат да отгатнат кой е Дани и да го елиминират. Ако не успеят, Дани печели, най-накрая постигайки душевен мир.

 

 

 

 

 

ДАНИ ОТИВА НА КИНО: НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

САМОСТОЯТЕЛНА ИГРА
МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРА С ДАНИ

 ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

ТИП: ПАРТИ

ИГРАЧИ: 3 - 8

ВЪЗРАСТ: 16+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 30 мин.

РАЗМЕРИ: 14.5 х 14.5 х 4.5 см. 


 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Дани отива на кино е самостоятелна игра, която може и да се комбинира с Дани. Освен че играта добавя много от най-известните филми, вече Дани разполага и със съюзник, в лицето на Разумът на Дани.

Влез в ролята на Дани, Разумът на Дани или някоя от неговите самоличности. За да съществуват, тези самоличности трябва да комуникират помежду си, използвайки спомените му - абстрактни картинки в главата на Дани.

Но сега Дани има нов съюзник - Разумът на Дани. Заедно те ще опитат да провалят самоличностите и да се отърват от тях завинаги. А дали ще успеят - това зависи от твоята игра!

 

В наличност

Добави в желани
- +

Видео

Детайлно описание

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

Най-продавани

Начини на плащане