Меню
Профил
Език
Начало НАСТОЛНИ ИГРИ ИГРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК БЪНДЪЛ - ГЪБКИ + КРЪСТОСМИСЛИЦИ

БЪНДЪЛ - ГЪБКИ + КРЪСТОСМИСЛИЦИ

-33%
Цена: 40.07лв.
Каталожна цена: 59.80лв.
Отстъпка: 19.73лв. (33.00%)
  • Код:
    53543 - 77274
  • Тегло:
    0.540 кг

ТОЗИ БЪНДЪЛ СЪДЪРЖА ИГРИТЕ ГЪБКИ И КРЪСТОСМИСЛИЦИ

 

 

 

ГЪБКИ - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА

 

ОРИГИНАЛНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: СЕМЕЙНА

ИГРАЧИ: 2

ВЪЗРАСТ: 10+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 40 мин.

 

РАЗМЕРИ12.5 х 17.5 х 4 см

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:


Вие сте насред гората, вдишвате дълбоко от свежия въздух и ви обзема усещането, че днес е щастливият ви ден. Комбинацията от слънчево и дъждовно време през последната седмица е създала идеалната среда за богато изобилие от вкусни гъби. Съветите на местните жители също ви дават увереност. Рано сутринта се отправяте към гората под сияйната лунна светлина, нарамили голяма кошница. Дори си носите тиган, малко масло и сайдер, за да може привечер да си устроите угощение около лагерния огън с всички вкусни гъби, които сте събрали. Ще бъде един прекрасен ден!

Гъбки е игра за двама, в която берете, готвите и продавате гъби. Картите в нея се поставят на масата под формата на поредица, което създава впечатлението, че се разхождате из гората в търсене на гъби. Играта има дневно тесте от 84 карти и нощно такова от 8 карти, които можете да берете само през нощта. Освен да мислите как да продадете или наготвите набраното, трябва да внимавате и за отровни гъби.

 

 

КРЪСТОСМИСЛИЦИ - НАСТОЛНА ИГРА - БАЗОВА ИГРА

 

 ЛИЦЕНЗИРАНО БЪЛГАРСКО ИЗДАНИЕ

 

ТИП: ПАРТИ

ИГРАЧИ: 2 - 6

ВЪЗРАСТ: 7+

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 5-10 мин.

 

РАЗМЕРИ: 11 х 18 х 4

ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА:

 

Кръстосмислици е бърза, забавна и проста парти игра, с кооперативен характер. 

Бързо! Времето изтича! Работете заедно, за да попълните решетката, давайки си указания от по една дума, която описва пресечната точка на две кодови думи.

В тази игра няма редуване. Всички давате указания за собствените си координати и познавате чуждите думи едновременно! Обмисляйте внимателно идеите си и действайте като отбор, за да попълните колкото се може повече полета от решетката преди да ви свърши времето. С хиляди комбинации от кодови думи, тази парти игра гарантирано ще ви донесе безкрайно забавление!

1. Открийте кои думи отговарят на координатите от вашата карта: Например "B3" се намира там, където се пресичат B (мечка) и 3 (лекар).
2. Дайте указания на вашите съотборници, например "ветеринар".
3. Стискайте палци съиграчите ви да познаят бързо координатите "B3" от картата ви! След това изтеглете нова карта и давайте нататък!

 

В наличност

Добави в желани
- +

Видео

Детайлно описание

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане